Minden, amit vezetni érdemes.

Járműhírnök

Járműhírnök

Egy új kezdet

2016. augusztus 02. - Zeitler Mátyás

Köszöntök mindenkit a blogomon!

Régóta érett már bennem az elhatározás, hogy elkezdjek blogot írni. Szeretnék sokak számára érdekes és hasznos tartalmakat készíteni, ezzel nyújtva kellemes kikapcsolódási lehetőséget. A blogom fő témája a járművek és azokkal kapcsolatos dolgok. Nem tartom azonban kizártnak, hogy olyan tartalmak is megjelenjenek itt, melyek nem feltétlenül autós témájúak, mégis érdekesek/hasznosak, legyen szó bármilyen témáról.

A lehetőségek száma végtelen. Terveim közt szerepel szinte minden műfaj kipróbálása, legyen az szöveges, képi vagy mozgóképes tartalom.

Az első anyagok felkerülése az elkövetkezendő hetekben várható. Amennyire időm engedi, igyekezni fogok rendszeresen érdekes és hasznos tartalmakat felvonultatni. 

 

Üdvözlettel: Z.M.

A bejegyzés trackback címe:

https://jarmuhirnok.blog.hu/api/trackback/id/tr48920712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zeitler Csongor 2016.08.04. 18:38:19

Nagyon klassz, hogy belekezdtél. Érdekes, változatos témák. Rendszeresen fogjuk olvasni! Üdv: Cs
süti beállítások módosítása